Massagebehandelingen

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage 60 minuten

Bij een ontspanningsmassage wordt door afwisselend te wrijven, kneden, strijken en te duwen druk uitgeoefend op spieren en gewrichten. Hiermee herstellen we spierkracht en spierspanning. Verkrampte spieren worden weer soepel en tegelijkertijd stimuleert deze massagevorm de afvoer van afvalstoffen.
Een ontspanningsmassage geeft je een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor je je soepeler kunt bewegen en lekker in je vel komt te zitten.

Rug, schouder, nekmassage
Rug, schouder, nekmassage

Rug, schouder, nekmassage 45  minuten

Rug, schouder, nekmassage is geschikt voor vastzittende spieren in deze regio. Ik maak hierbij gebruik van cupping en guasha om de doorbloeding beter op gang te krijgen en blokkades te verwijderen. Aansluitend vindt nog een hoofdmassage plaats.

Indiase hoofdmassage
Indiase hoofdmassage

Indiase Hoofdmassage 20 minuten. Alleen op aanvraag

Indiase hoofdmassage werkt goed tegen hoofdpijn, vermoeide ogen, sinusproblemen, vermoeidheid, slapeloosheid. Is kalmerend, verbeterd de huid en haar. Verminderd spierspanning (vooral in nek, schouders) en stress e.d. 

Voetreflexmassage. Alleen op aanvraag

Voetmassage activeert veel processen in het lichaam. Het activeert organen, spieren en weefsel en ook worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd. De massage geeft diepere ontspanning op fysiek en geestelijk niveau. Het masseren van de voeten kan tot een afname van stress leiden. 

Hotstone massage 60 minuten

Alleen op aanvraag