Massagebehandelingen

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage 60 minuten

Bij een ontspanningsmassage wordt door afwisselend te wrijven, kneden, strijken en te duwen druk uitgeoefend op spieren en gewrichten. Hiermee herstellen we spierkracht en spierspanning. Verkrampte spieren worden weer soepel en tegelijkertijd stimuleert deze massagevorm de afvoer van afvalstoffen.
Een ontspanningsmassage geeft je een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor je je soepeler kunt bewegen en lekker in je vel komt te zitten.

Rug, schouder, nekmassage
Rug, schouder, nekmassage

Rug, schouder, nekmassage 45  minuten

Rug, schouder, nekmassage is geschikt voor vastzittende spieren in deze regio. Ik maak hierbij gebruik van cupping en guasha om de doorbloeding beter op gang te krijgen en blokkades te verwijderen. Aansluitend vindt nog een hoofdmassage plaats.

Hotstone massage 60 minuten

Op aanvraag.

Bindweefselmassage gezicht

De bindweefselmassage is een intensieve huid verbeterende massage van gezicht, hals en decolleté.

Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt en kan een liftend effect hebben. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan. Wist je dat bindweefsel ook goed werkt voor de verbetering van de spierspanning en elasticiteit van de huid?

Moksha biedt deze massage aan als kuur behandeling
1. Eerste week: 2 behandelingen
2. 3 weken 1x per week een behandeling
3. Rustpauze 1 maand (de kuur werkt nog door)
4. Om het effect te behouden daarna 1 behandeling per 6 tot 8 weken

Kuur: voor € 140,- i.p.v. € 175,-
Losse behandeling: € 35,-

Geïnteresseerd in een bindweefselmassage kuur of een losse behandeling maak dan een afspraak via https://moksha.mytreatwell.nl

Duo-massage

Bij een duo-massage word je samen met jouw partner, dochter, zoon, moeder, vader, vriend of vriendin tegelijk in dezelfde ruimte gemasseerd. De massage bestaat uit het masseren van de rug-schouder-nek-gezicht en hoofd.

Deze massage zal een paar keer per jaar gegeven gaan worden. U wordt hiervan op de hoogte gehouden.

Een duo-massage kost € 60,00 per koppel. De massage duurt 45 minuten.

De duo-massage wordt verzorgd door Diana (eigenaresse van Moksha) en Krista (eigenaresse van Ownah).