Massagebehandelingen

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage 60 minuten

Bij een ontspanningsmassage wordt door afwisselend te wrijven, kneden, strijken en te duwen druk uitgeoefend op spieren en gewrichten. Hiermee herstellen we spierkracht en spierspanning. Verkrampte spieren worden weer soepel en tegelijkertijd stimuleert deze massagevorm de afvoer van afvalstoffen.
Een ontspanningsmassage geeft je een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor je je soepeler kunt bewegen en lekker in je vel komt te zitten.

Rug, schouder, nekmassage
Rug, schouder, nekmassage

Rug, schouder, nekmassage 45  minuten

Rug, schouder, nekmassage is geschikt voor vastzittende spieren in deze regio. Ik maak hierbij gebruik van cupping en guasha om de doorbloeding beter op gang te krijgen en blokkades te verwijderen. Aansluitend vindt nog een hoofdmassage plaats.

Hotstone massage 60 minuten

Bindweefselmassage (vanaf 15 juli onder voorbehoud)

Een bindweefselmassage is een goede manier om je huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling.

De bindweefselmassage is zeer geschikt om de verslapte huid en slecht doorbloede huid of een verouderde huid met rimpels te verbeteren. Door stevige massage in het gezicht wordt de aanmaak van collageen en elastine sterk gestimuleerd. Hierdoor is de huid beter doorbloed en beter in staat voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Duo-massage

Bij een duo-massage word je samen met jouw partner, dochter, zoon, moeder, vader, vriend of vriendin tegelijk in dezelfde ruimte gemasseerd. De massage bestaat uit het masseren van de rug-schouder-nek-gezicht en hoofd.

Deze massage zal een paar keer per jaar gegeven gaan worden. U wordt hiervan op de hoogte gehouden.

Een duo-massage kost € 60,00 per koppel. De massage duurt 45 minuten.

De duo-massage wordt verzorgd door Diana (eigenaresse van Moksha) en Krista (eigenaresse van Ownah).