Nieuws

  • 3 maart ben ik geslaagd voor mijn basis pedicure opleiding
  • 12 mei heb ik de workshop ´cosmetische voetverzorging´ gevolgd.
  • 3 juni organiseer ik voor de 2e keer een beauty en wellness beurs in Van der Valk Hotel in Almere. Meer informatie vindt u op mijn facebookpagina.
  • 13 juni heb ik de workshop ´gelpolish voor teennagels´ gevolgd.
  • 29 juni heb ik de workshop ´hammam voor de onderbenen en voeten´ gevolgd.
  • 1 november vanaf deze datum ga ik de pedicurepraktijk van Carla overnemen.
  • 9 december organiseer ik voor de 3e keer een beauty en wellness beurs in Van der Valk Hotel in Almere. Meer informatie vindt u op mijn facebookpagina.

Spa treatment

´Hamam voet & onderbeen´

In Nederland is er een groeiende behoefte aan een moderne hamam cultuur, waarbij eeuwenoude hamam tradities samensmelten met westerse technieken.

Een hamam neem je waar met al je zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen, welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning.

Dit oeroude sociale badritueel is speciaal voor de pedicures vertaald naar een geweldige day spa treatment die in iedere salon kan worden uitgevoerd zonder douche ruimte.

Hamam beleef je, maar het gevoel is misschien wel het belangrijkste zintuig om hamam echt te ervaren. Het opgieten van het warme water met de zoete geuren van rozen, het scrubben met een Kese, inzeping van olijfzeep met een schuimzak, de massage en een pakking van Rasul.

Ik neem je mee in de mystieke wereld van het Oosten. Laat het je beleven, voelen en ervaren, Droom weg, ervaar en laat je leiden in de wereld van de hamam.

Spa Treatment

´Cosmetische voetverzorging´

Een cosmetische voetverzorging is een moment voor u zelf en een weldaad voor benen en voeten. Een uitstekende manier om de onderste extremiteiten aangenaam te verwennen en stress te bestrijden. Voeten krijgen heel wat te verduren en zijn de extra aandacht meer dan waard!

Behandeling bestaat uit nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, scrubben, voetbad, massage van voet-en onderbeen, voetmasker, paraffinepakking, lakken van de nagels.