Beauty Wellness Beurs

De beurs in 2019? Ja die komt er en wel op zondag 2 juni van 11 tot 17 uur in Van der Valk hotel Almere, zaal Atlanta 1 op de 3e etage. De beurs is van 11 tot 17 uur geopend. Entree bedraagt 2,00 euro. Drankmunten zijn via onze kassa te verkrijgen á 3,00 euro per stuk (koffie/thee/frisdrank). Gratis parkeren. Meer informatie vindt u op facebook.

We gaan het volgend jaar anders doen. De goodiebags gaan verdwijnen. De beursverloting blijft wel bestaan. Nieuw is het thema van de beurs: Happy Holiday 🌞 Alles in het teken van Ibiza, Bohemian en Gipsy style.

Ik ben dus naast de vertrouwde standhouders (wenkbrauw/wimperspecialistes, nagelstylistes, schoonheidsspecialistes, pedicures, masseurs en hennatattoo) op zoek naar een standhouder die 'zomerse' kleding verkoopt zoals badkleding, slippers etc, een kapster die het leuk vindt om te laten zien hoe je het haar kan opsteken, vlechten op een snelle manier (lekker makkelijk tijdens de vakantie) en een standhouder die zorgt voor de verkoop van kralen kettingen, enkelbandjes etc. Het is tenslotte bijna vakantie :)

Ook belangrijk: de beurs moet toegankelijk zijn voor iedereen, dus ook als men het niet zo breed heeft. Dus standhouders die een wat lagere verkoopprijs hebben worden zeker op prijs gesteld.
Een workshop die op deze dag gevolgd kan worden lijkt mij ook leuk om aan te bieden, dus ben je iemand die creatief is en het leuk vindt om met een klein groepje iets te maken stuur mij dan een pb-tje (vb scrubs maken, haakworkshop o.i.d.).

Standhoudersinformatie 2019

Huurvoorwaarden

* Aanmelding geschiedt schriftelijk door middel van het inschrijfformulier te vinden onder aan deze pagina. Let op dat u ook aangeeft de voorwaarden te hebben gelezen. Is dit niet het geval dan vervalt zonder overleg uw aanvraag. Dit voorkomt achteraf problemen. Na uw schriftelijke inschrijving krijgt u een bevestiging. De factuur die daarop volgt (3 maanden voor de beurs) dient voldaan te worden binnen 30 dagen onder vermelding van het factuurnummer. Pas dan is uw plaats gegarandeerd. Mocht de betaling niet zijn voldaan dan komt uw plaats automatisch te vervallen. Er volgt geen herinnering.

Aanmelden is nog geen definitieve bevestiging voor deelname, er vindt altijd een selectie plaats om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te hebben. Ook nieuwe standhouders krijgen een kans.  Het is de bedoeling om op de beurs te netwerken, nieuwe klanten te werven voor je bedrijf en vooral om het betaalbaar te houden.

* Tarief beurs 2019: het tarief bedraagt 50 euro inclusief 2 drankmunten. Dit geldt voor alle standhouders, ongeacht wat er geboekt wordt.

* Annulering dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren via email: massagepraktijk-moksha@hotmail.com.   Bij annuleren wordt de volgende regel gehanteerd: na de verplichte betalingsdatum is geen restitutie mogelijk.

* Indien u producten wilt verkopen dient u een winkelstand te huren (maximaal 2.60 x 70 inclusief 2 stoelen). 

* Indien u alleen uw bedrijf wilt promoten dient u een promotietafel te huren (maximaal 1.30 x 70 inclusief 3 stoelen)

* Indien u een behandeling/massage wilt uitvoeren dient u een behandelstand te huren (maximaal 3.30 x 70 dit is ruimte voor een behandeltafel 2.00 x 70 + tafel 1.30 x 70 met 3 stoelen. Behandeltafel dient u zelf mee te nemen.

* Indien u wilt masseren op een massagestoel dient u een massagestand te huren (maximaal 2.30 x 70 dit is ruimte voor een massagestoel 1.00 x 1.00 + tafel 1.30 x 70 met 3 stoelen). Massagestoel dient u zelf mee te nemen.

* Eén banner per standhouder mag achter je eigen tafel worden geplaatst en mag een andere standhouder niet in de weg staan. U bent zelf verantwoordelijk voor de aankleding van uw tafel. 

* Het meenemen van eigen tafeltjes, verlengsnoeren of anderszins wordt door de locatiebeheerder niet op prijs gesteld. 

 * Deelnemers zijn verplicht tijdens de beursdag aanwezig te zijn van start opbouw tot eind opruimen. De tijden zijn als volgt: 9.00 tot 11.00 opbouwen, 11.00 tot 17.00 beurs en 17.00 tot 18.00 opruimen.

* Drinken is niet ´gewoon´ te verkrijgen. Er wordt op locatie gewerkt met drankmunten. Deze munten kosten 3,00 per munt (koffie/thee/frisdrank) te verkrijgen bij onze kassa. Bij voorkeur pinnen! U zult zelf voor uw eigen lunch moeten zorgen.

* Op de beurs vindt ook verlotingen plaats. Maximaal 5 stuks. Wilt u één kado aanbieden om te verloten geef dit dan ook aan op het inschrijfformulier. 

* Reclame: het evenement staat vermeldt op facebook. 3 weken voor het evenement zal het evenement worden gepromoot via een facebookadvertentie (alle provincies, vrouwen en diverse interesses). Ook bij diverse facebookpagina´s in Almere wordt het evenement gemeld. En op de evenementenkalender nederland. Er worden flyers verspreidt onder de standhouders, profizon, sportschool, supermarkten en locatie waar de beurs gehouden wordt. Ook wordt gevraagd aan de deelnemende standhouders om het evenement te delen en ook familie, vrienden etc uit te nodigen en via hun eigen facebookpagina een leuke actie te bedenken voor op de beurs zodat er meer bezoekers worden aangetrokken.

* Deelnemers zijn ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de door, of namens hen ingebrachte goederen en artikelen. Deelname aan de beurs is geheel voor uw eigen risico. Massagepraktijk Moksha aanvaardt in deze geen enkele aansprakelijkheid. U dient zelf uw goederen voldoende te verzekeren.

* vanaf 2019 worden er geen goodiebags meer aangeboden.


Onderstaande invullen en dit mailen naar massagepraktijk-moksha@hotmail.com

Aanmelden Beurs 2 juni 2019

Uw naam

E-mailadres

Ik ben geïnteresseerd in

tafel 1.30 x 70

tafel 1.30 x 70 met zelf meegebrachte behandel/massagestoel niet groter dan 1 x 1

tafel 1.30 x 70 met zelf meegebrachte behandel/massagetafel niet groter dan 1.80 x 1

tafel 2.60 x 70

tafel 1.30 x 70 met zelf meegebrachte kledingrek niet groter dan 4 x 1 meter

Stroom nodig: ja of nee.

Beursverloting: ja of nee.

Voorwaarden gelezen: ja. zonder dit laatste vindt geen aanmelding plaats. Zo voorkomen wij misverstanden.